• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

57mm'lik Lelit'e 58mm Sepet Deneyen oldu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunemars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yunemars

Barista
İsim
yunus arslan
Daha fazla  
İsim
yunus arslan
Leveler araştırırken aklıma takıldı da. Hani olmaz ama yine de sorayım dedim :) Her yer 58mm aksesuar kaynıyor. Tanıdık CNC'ci tornacı falan yok. Olsa da düzgün olur mu şüpheliyim. Ara ara alayım diyorum sonra vazgeçiyorum. Orjinal Lelit alsam 420TL. Çok pahalı geliyor ve yüksekliği de ayarlanmıyor gördüğüm kadarıyla. Belki dedim hani deneyen olmuştur, portafiltreye zor takılıyor ama yine de oluyor, gaskette zaten hiç sorun olmuyor diyen bir arkadaş çıkar da kurtarır bizi (hiç sanmıyorum :))

Hocam maalesef kurtarmıyor. Hatta 57 mm 57.35 mm olan makineler arasındaki farklılıklar bile kurtarmıyor.

Ben maslak oto sanayide Erdem Torna'da yaptırdım. 10-20 tl'ye yapıyorlar. 58 mm'den 57 mm'ye düşürttüm. Gayet de verim aldım. İstanbuldaysanız bir bakabilirsiniz hocam.

Bir de 57 mm kalibreli tamperımı satıyorum, onun da reklamını yapayım :)

Hocam tamper ihtiyacım yok ama olsaydı rahatsız ederdim :) Kurtköydeyim hocam ben. Yani adapazarına gitmek bile benim için daha kolay olabilir :) Pendik tarafında tornacı arayayım.

Ben de 57 mm sorunsalı yaşayanlardanım :) Lelit'in sepetlerinden memnun değilim IMS almak istiyorum ama hep 58mm var.. Acaba diyorum bir tane 58 mm'lik sepet alsam dediğiniz gibi bir tornacıya götürsem işe yarar mı? Hatta portafiltre'yi de kestirsem mesela naked yapmak için? Oluru var mıdır sizce?

Geri