• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisan ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Fam Coffee olarak seçildi. Bu konudan Nisan ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

51mm Non-Pressurized Portafiltre Önerisi

İsim
Mustafa
Daha fazla  
İsim
Mustafa
Merhabalar, evimde yaklaşık 1 sene önce aldığım bir delonghi ECP3531 espresso makinem var. Çalışmasından ve çıkardığı kahveden gayet memnun olsam da geçenlerde james hoffman'ın bir videosunda pressurized olarak geçen tek delikli portafiltrelerin kreması bol fakat nitelikte pek iyi olmayan, market kahvesi diye nitelendirilen espressolar için tasarlandığını öğrendim. Aklıma girince bir kere dayanamayıp başladım altı tek deliksiz portafiltre aramaya :D. Aliexpress'te bir kaç link buldum ama dövizin de etkisiyle abartı fiyatlara çıkmış ayrıca da koluyla birlikte satılıyor. Türkiyeden halledebileceğim bir yer bilen ya da aliexpressten alıp denemiş ve memnun kalmış kimse var mı acaba?

deniz

İyi Bilinen Üye
İsim
deniz
Daha fazla  
İsim
deniz
Espresso Makinesi
arçelik seffa mod
Değirmen
cunill tranquilo sd , lido 3 , baratza encore
Ekipmanlar
soy c2g, brikka 2 cups, överst, v60, kalita
n11 de delongi kaşığı satan var ama stoktan emin değilim.

devamiyolda

Aktif Üye
İsim
Selçuk
Daha fazla  
İsim
Selçuk
Espresso Makinesi
Delonghi 411.B
Değirmen
K-Plus
Ekipmanlar
Hario Drip Kettle, İkea Moka Pot, Hario V60, Motta Termometre, Hassas Tartı, Hario Mizudashi
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beşiktaş
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Levent
bende baktım fakat bulamadım n11'de. Bulunduğu taktirde bende alabilirim ya da elimizdekini kestireceğiz.

NoDRaC

İyi Bilinen Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Sprey mantığı ile kabarcık katıyor. Kaşıktan değil genelde sepetten yapılıyor. İsterseniz altındaki o tek delik olan yeri kestirebilirsiniz. Fotoğraf ekleyebilir misiniz?

İsim
Mustafa
Daha fazla  
İsim
Mustafa
Sprey mantığı ile kabarcık katıyor. Kaşıktan değil genelde sepetten yapılıyor. İsterseniz altındaki o tek delik olan yeri kestirebilirsiniz. Fotoğraf ekleyebilir misiniz?

Evet evet dediğininiz gibi, aslında benim aradığım şey de orijinal sepeti kestirmek yerine 51mm aynı boyutta fakat sprey yerine çok delikli bir sepet bulmak. Çünkü arıza halinde değişim için tüm ekipmanları tam istiyorlarmış.

NoDRaC

İyi Bilinen Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Ekran Resmi 2020-09-25 17.18.23.pngEkran Resmi 2020-09-25 17.17.46.png

Büyük köpükler olan krema pressurized özellikli sepetten çıkan espresso benzeri bir kahve, diğer görüntü ise gerçek bir espresso makinesinden çıkan kremanın görüntüsü. Görselleri aşağıdaki videodan aldım. İngilizcesi olanlar için güzel bir kanal.