• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

5-6 bin'e kadar Elektrikli Kahve Öğütücü Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aquser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aquser

Üye
İsim
Tolga
Daha fazla  
İsim
Tolga
Öncelikle iyi günler dilerim. Evde yarı otomatik espressso makinesi için öğütücü arayışındayım. Tek kullanım amacım espresso öğütümü için olacaktır. Mümkünse dozajlama yapabilen bir cihaz olursa öncelikli tercihim olacaktır. Ben genelde sütlü olarak kullanmayı tercih ediyorum. Genelde de günde 2 kere ya yaparız ya yapmayız öyle çok yoğun kullanımım olmayacaktır. Önceliğim elektrikli bir öğütücü olsa da 2-3 bin tl civarında güzel manuel öğütücü tavsiyesi de verebilirseniz sevinirim. Tüm yorum katkı için teşekkürler.

Lelit fred bakabilirsiniz…yari otomatik makineniz basincli portafiltreye sahipse (altinda tek delikten akis veren) daha ucuz alternatifler de olabilir..

Lelit fred bakabilirsiniz…yari otomatik makineniz basincli portafiltreye sahipse (altinda tek delikten akis veren) daha ucuz alternatifler de olabilir..
hocam ayrıca makine de alacağım onda da 10-12k civarına kadar çıkacağım öğütücü çok önemli dendiği için ilk öğütücü araştırıyorum :) heralde delonghi filan ucuz makineler basınçlı portafiltreli oluyormuş. bilginiz varsa beni aydınlatabilirseniz sevinirim çok hocam

Hocam basincli filtre = tam anlamiyla espresso degil… hobim olacak ugrasacagim diyorsaniz basincli portafiltreye hic girmeyin.. basincli makinede basincsiz kasiklar da cok verimli olmuyor..hani alir modlarim derseniz aklinizda olsun.. bana kahve lazim espresso tarzi sert olsun detaya cok girmeyecegim diyorsaniz konu ayri.. totalde harcamayi dusundugunuz butceyi dusundunuz mu? Kisa-orta vadede? Ben sahsen basincli makinede kahve de seviyorum ama espresso diye icmiyorum :) guzel bir kahve diyorum :) tam olarak amaciniz hedefiniz nedir?

Hocam basincli filtre = tam anlamiyla espresso degil… hobim olacak ugrasacagim diyorsaniz basincli portafiltreye hic girmeyin.. basincli makinede basincsiz kasiklar da cok verimli olmuyor..hani alir modlarim derseniz aklinizda olsun.. bana kahve lazim espresso tarzi sert olsun detaya cok girmeyecegim diyorsaniz konu ayri.. totalde harcamayi dusundugunuz butceyi dusundunuz mu? Kisa-orta vadede? Ben sahsen basincli makinede kahve de seviyorum ama espresso diye icmiyorum :) guzel bir kahve diyorum :) tam olarak amaciniz hedefiniz nedir?
hocam öncelikle ilgiliniz için teşekkürler. Ben 2 yıldır filtre ve moka pot ile kahve ihtiyaçlarımı gidermeye çalışıyorum. Espresso bazlı kahvelerden beklentim genelde sütlü olarak tüketmek yönünde. Shot espresso içmeyi çok tercih etmiyorum şahsen. Latte art da yapmayı istiyorum ayrıca.15k ya kadar bütçe ayırabilirim makineye de önerdiğiniz varsa şahsen.

hocam öncelikle ilgiliniz için teşekkürler. Ben 2 yıldır filtre ve moka pot ile kahve ihtiyaçlarımı gidermeye çalışıyorum. Espresso bazlı kahvelerden beklentim genelde sütlü olarak tüketmek yönünde. Shot espresso içmeyi çok tercih etmiyorum şahsen. Latte art da yapmayı istiyorum ayrıca.15k ya kadar bütçe ayırabilirim makineye de önerdiğiniz varsa şahsen.
Df64 üstüne ikinci el bir gaggia ya da lelit ile mutlu olursunuz sanki.

Df64 e alternatif eurekalar var. Bütçe olarak oralara çıkmayı düşünmüyorum derseniz, lelit fred ya da sage/breville in öğütücüleri işinizi görecektir.

valla hocam, cok daha usta arkadaslarimiz var ama sut dediginiz anda, buhar cubugu ile latteler cappucinolar yapacagim arkadaslara ikram edecegim diyorsaniz cift kazanli makine dusunmeniz gerekecek.. tek kazan olsa ne olur? Yani..olur elbette ama kazan sicakligini tekrar dengelemek icin pid olsun diyecegiz,.birden fazla bardak icin bekleme suresi olacak keyfi kacacak diyecegiz..telefondan az zorlayacak beni detay vermek siz az forumda kurcalayin arada arkadaslar da yzacaktir :) ama unutmayin bu da bilgisayar ya da araba almak gibi..ozelliklerin ve konforun sonu yok :) okudukca bir yerde sinirlayin kendinizi derim :)

valla hocam, cok daha usta arkadaslarimiz var ama sut dediginiz anda, buhar cubugu ile latteler cappucinolar yapacagim arkadaslara ikram edecegim diyorsaniz cift kazanli makine dusunmeniz gerekecek.. tek kazan olsa ne olur? Yani..olur elbette ama kazan sicakligini tekrar dengelemek icin pid olsun diyecegiz,.birden fazla bardak icin bekleme suresi olacak keyfi kacacak diyecegiz..telefondan az zorlayacak beni detay vermek siz az forumda kurcalayin arada arkadaslar da yzacaktir :) ama unutmayin bu da bilgisayar ya da araba almak gibi..ozelliklerin ve konforun sonu yok :) okudukca bir yerde sinirlayin kendinizi derim :)
hocam tüm formu 3 gündür aralıksız dolaşıyorum hiç bilmediğim bir alem burası aynı dediğiniz gibi sınırsız her türlü beklentilerime göre seçeceğim artık ve bütçeme göre :) öğütücü olarak eureka mignon casa yı gözüme kestirdim ama makineyi de halledebilirsem geri ekipmanları almak kolay zaten teşekkürler :) PID li önerdiğiniz makine olursa en son olarak önerilerine açığım. Kendim için latte art istiyorum hocam arkadaşlar ne içerlerse içsin :D

Valla aklima gelen en makul secenek lelit fred + lelit grace geliyor ya da anna PID… gaggia classic pro ile de az alternatiflerle cozum bulabilirsiniz

Biraz beklerseniz değer

Geri