• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

475 $ değerindeki WDT aletini 3D Printer'da basmak

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Weber'in ürettiği 475$ WDT'yi 3D printer'da basmaya başladım. Umarım istediğim gibi çıkar. Merak edenler için Dizayn linki aşağıdadır.

Printables 3D Print Linki

475 $ Weber Moonraker Linki

10.tur'da sepette istenilen her noktaya ulaşılmış oluyor.

1684143876282.png

başlık ".... basmak" yerine "...basıp uygun fiyata satmak" olsa ne güzel olurdu bir tane alırdım :)
Umarım bir gün olur.

Heyecanla bekliyorum bakalım nasıl çıkacak. Toplamda beş parçası var gibi görünüyor. umarım güzel çalışır bende bir tane basmayı deneyebilirim

başlık ".... basmak" yerine "...basıp uygun fiyata satmak" olsa ne güzel olurdu bir tane alırdım :)
Umarım bir gün olur.
valla güzel olursa ilk size ve sonrasında isteyen kim olursa her ay 2-3 tane basar gönderirim. ücretsiz :) ürün benden kargo sizden olur :)

4750 usd de yazılabilir. Farkı performansı nedir? Kahveye dair o kadar çok hayal kırıklığı yaşadık ki artık heyecan uyandırmıyor.
bende o açıdan merak ediyorum cidden. 475 dolarlık bir üründen beklenti yüksek olmalı bakalım aynı mekaniğe sahip bu düzenek iyi bir performans verebilir mi ?

Yani çok gerekli bir ürün değil ama insan imreniyor gerçekten 🚬 Umarım baskı sorunsuz çalışırız 🙏

Bu, ürünün yaptığı işe biçilen paha değil aslında. Şimdi bunu som altından yapıp üstüne elmas işlemeler koyarak da farklı fiyat segmentinde üretebilirsiniz. Bence kullanım hissiyatı olarak ürünün ultra premium bir his verme vaadi var, o yüzden de etiket fiyatıyla derdi olmayanlara sunulan fetişlerden biri olarak üretilmiş. Ultra ve standard edition arasında 200 USD fark var.

The MOONRAKER™ is made of all premium materials. The casing is machined and anodized aerospace grade aluminum combined with machined and polished stainless steel. All of the needles are medical-grade stainless, wrapped with copper alloy springs. The ULTRA edition utilizes a solid brass movement (gears), whereas the STANDARD edition is crafted with an anti-static glass fiber reinforced and food-safe polymer. Both editions use embedded neodymium magnets to retain the needles, which also allows for quick replacement. The top surface is chemically-strengthened and back-printed glass, allowing you to peer directly into the MOONRAKER to watch the magic happen.

valla güzel olursa ilk size ve sonrasında isteyen kim olursa her ay 2-3 tane basar gönderirim. ücretsiz :) ürün benden kargo sizden olur :)
Ben istiyorum şimdiden 👋🏻
1 kg fıstık falan alırım, yanına koyarsın abi, olur mu? Yerimizi alalım da 😀

Ben de heyecanla bekliyorum. Ücretsiz kotası biterse bile ticaretini yapmayı falan düşünürseniz yerimi aldım 🤚 😊

Denemek lazım. :D 3D yazıcı işiyle ilgilenen arkadaşım var fakat 18 tane dosya gözüküyor. Hepsini mi basmak gerekiyor orasını anlamadım. Bir de buna uygun iğneler nereden bulunacak, sanırım standart akupunktur iğneleri değil.

Geri