• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

4.dalga da bizi neler bekliyor ?

4. Dalga ne ile olur bilmiyorum ama 5. Dalga taş ile öğütüp sopa ile karıştıracağız.

Başlığında şuraya açtım. Merak eden varsa.

Ben de hurma çekirdeğinden kahve yapıldığını görmüştüm. Türk kahvesi olarak başarılı diyorlardı ama denemedim tabii

Daha 3.'yü bitirip sindirmeden 4'e geçmek de ne bileyim 🙄
Sindirmek zor zaten, her ucu açık uçsuz bucaksız derya gibi. Kavramlara hakim olan insan sayısı oldukça az. Bunlar dışında kitleler görsellerle yönlendiriliyor. Genel yorumdan ziyade tanıdığım birçok kişi bile kahveyi gerçekten sevmek dışında popüler mekânlarda bulunduğunu göstermek için tüketiyor. Türkiye’de bireysel kahve düşkünleri ekipmanlara ulaşım sıkıntısı ve pahalılığı ile mücadele ediyor. Açıkçası sindirmek değil de dalganın maddi boyutu beni endişelendiriyor.

Geri