• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

4 adet kahve ( Mart ayı toplu alımından aldığım ) ve BONUS hediye KLT kabı.

jackjoker

Üye
Daha fazla  
Ekipmanlar
Delter Coffee Press, Aeropress, Comandante c40, V60, Konchero, Hario Tarti
Merhaba

Mart ayı toplu alımından aldığım kahveleri kendi damak yapıma uymadığı için ( daha floral ve şurubumsu sevdiğimden ) ve kahve dolabımda yer açmak amacı ile satıyorum. Ayrıca Satın alacak kişiye 1 adet küçük boy KLT kabı da hediye edeceğim yine dolapta yer açmak amacıyla.

Kavurum tarihi 09 - 03 - 2020

not: kahveler cupping için test edildi. Satılana kadar tüketmeye devam edebilirim yeni kahve stoklarım gelene kadar.

223 Gr Ethiopia Yirgacheffe Chelelektu Grade 1
222 Gr Kenya AA+ Kijani Kiboko
220 Gr Honduras Marcala Finca Liquidambar
237 Gr El Salvador Finca Providencia

+1 KLT kabı

Toplam istediğim rakam pazarlıksız 100 Lira

Ankara içi elden Ankara dışı kargo alıcı ödemeli olarak her yere kargolarım.

Son düzenleme:
Ethiopia Yirgacheffe Chelelektu Grade 1'i Coffeemamma'dan daha önce denedik @Cihan ile ve paylaşımlarımızdan yola çıkarak sizin çok beğeneceğinizi düşünmüştüm @jackjoker. Mzungu'yu inanılmaz andıran bir çekirdekti. Çok üzüldüm şimdi.
@Cihan ile paketlerimiz gelince karşılaştırma yapma şansımız olacak. O zaman anlarız durumu.

Son düzenleme:
Merhaba, ilanı açalı epey olmuş ama kahvelerin durumu nedir acaba?

Merhaba, ilanı açalı epey olmuş ama kahvelerin durumu nedir acaba?
Fotoğraf çekimi için etrafa serpittiğim dekor. El salvadoru o şekilde kullanıyorum. Diğer 3 ü duruyor az az tüketiyorum. kalanı yine aynı amaçla kullanırım.

Gerçekten bende bu 4 kahveyi hiç sevmedim. Hepsi birbirine benziyor ve çok siradan

Geri