• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık 3d printer’dan basılı parçalar

ulaspresso

Barista
İsim
Ulaş Yiğit Önay
Daha fazla  
İsim
Ulaş Yiğit Önay
Espresso Makinesi
Lelit Bianca / Wacaco Picopresso / Beko 2170
Değirmen
Eureka Mignon Single Dose / 1zpresso J-Max
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul / Tekirdağ
Merhaba. Geçenlerde 3d printer aldım, kendi Breville Bes870’im için tamper, funnel, buhar çubuğu kolu falan bastım. İsteyen varsa ufak bi ücret karşılığı istediğiniz makine için gerekli parçaları basabilirim. Örnek olsun diye kendi bastıklarımı ve birkaç fotoğrafı ekliyorum. Thingiverse.com üzerinden makinenize uygun parçaları bulup bana atabilirsiniz. İsterseniz ben de 3d çizebilirim. Kullandığım malzeme PLA ismi verilen; petrol değil de nişasta bazlı ve gıdaya temasa uygun bi malzeme. Herkese iyi forumlar :)0A69F704-F972-45B0-A990-3844025618CC.jpeg8D85C07F-8AD0-4F3B-9DFF-25575C85E01B.jpegD35C0E9C-5184-42F7-9761-0C637BB70F2C.jpegFDA5DF3F-7BA6-4A8F-B86C-688D83622C9F.jpegA6875781-074F-4B53-B0EB-726B5D893CE3.jpegC20FA4A8-3F95-4788-A12F-886B35F33CB4.jpeg

Tamper çok iyiymiş 😄

Gaggia için ince bir drip tray fikrim var ama PLA nın eriyebileceği söylenmiş

Kalitadaki akış sıkıntısı için filtrenin altına konabilir parça olsa güzel olabilir
Specific coffeenin cup dripperı için ürettiği bir süzgeç vardı sanırım ayrıca satılıyordu ona bi bakın dilerseniz. Boyutlarını da bilmiyorum belki uymayabilir ama bakmakta fayda var

Açıkçası bu kadar ilgi olacağını düşünmüyordum :D araştırdığımda 100 derece üzerine kadar pla gıda temasına uygun diyor. Hatta espresso fincanı yapan da çok ancak ben biraz daha araştırayım. Tamper, funnel falan sorun değil istediğiniz şekilde yaparım ancak şu yüksek sıcakta gıda temasını biraz daha araştırmam lazım

Son düzenleme:

şöyle bir şeye elimizdeki tamperi takabiliyor olsak harika olurdu

Valla ben de bayıldım bu tamper düzeneğine ancak hazır tamper'e uygulanmaz diye düşünüyorum :D 58mm ve 54mm için hazırları var, isteyene basabilirim :D

Eureka Mignon Crono modeli için portafiltre tutucular var, şahane olur 👌🏻😋

Bende funnel, holder, dosing cup tarzı birkaç parça bastırmaya açığım malzeme ve finish iyi ise eğer.

Cok minimalist ve üretimi kolay bir portafiltre Holder

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2021-04-25 142558.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-04-25 142558.jpg
    48.9 KB · Görüntüleme: 373
Geri