• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

3D Baskı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opare

Barista
İsim
Opare
Daha fazla  
İsim
Opare
Merhaba,

Elektrikli öğütücümü single dose olarak kullanmak için bir süredir internette araştırma yapıyorum. İnternette 3d modellemeleri mevcut ancak İstanbul'da bunları basabilecek bir yer var mı? google'dan bulduğum birkaç yere modelleri yollayarak teklif istedim ancak geri dönüş olmadı. Sizlerin daha önce bu tarz 3d baskılar için çalışıp, memnun kaldığı yerler var ise tavsiyelerinize açığım.

Ben 3d printer almadan önce iki üç yere baskı yaptırdım. hiçbiri printi aldıktan sonra kontrol etmiyor, zımpara vb işlemlerini yapmıyor. verdiğiniz paraya yazık.
en son ucuz bir 3d printer aldım. şu an evde kendim basıyorum.
uzak durmanız gereken bicisim.com. bunlar outsource yaptırıyor siparişlerini. anladığım kadarıyla diğerleri de aynı mantıkla çalışıyor ama bunlarda müşteri hizmetleri yok, hatalı bir ürün basıp iki ay oyaladılar şimdi geliyor yarın geliyor diye :)

Ben 3d printer almadan önce iki üç yere baskı yaptırdım. hiçbiri printi aldıktan sonra kontrol etmiyor, zımpara vb işlemlerini yapmıyor. verdiğiniz paraya yazık.
uzak durmanız gereken bicisim.com. bunlar outsource yaptırıyor siparişlerini. anladığım kadarıyla diğerleri de aynı mantıkla çalışıyor ama bunlarda müşteri hizmetleri yok, hatalı bir ürün basıp iki ay oyaladılar şimdi geliyor yarın geliyor diye :)
dediğiniz gibi birkaç siteye baktım, pek güven verdiklerini söyleyemem. 2021 yılında bu işlerin çok daha kolay ve hızlı ilerlemesi lazımdı ama maalesef bu konuda çok ilerleyememişiz.
siz en güzelini yapmışsınız aslında, sonuçta acil ihtiyaçlar için gayet mantıklı bir çözüm 3d yazıcı almak ama benim şu an için öyle bir imkanım bulunmuyor.

Aynı konuyu yakın zamanda bende açmayı düşünüyordum.
Eğer bulabilirsek bende single dose için parça yaptırmak isterim.

Merhaba,

Elektrikli öğütücümü single dose olarak kullanmak için bir süredir internette araştırma yapıyorum. İnternette 3d modellemeleri mevcut ancak İstanbul'da bunları basabilecek bir yer var mı? google'dan bulduğum birkaç yere modelleri yollayarak teklif istedim ancak geri dönüş olmadı. Sizlerin daha önce bu tarz 3d baskılar için çalışıp, memnun kaldığı yerler var ise tavsiyelerinize açığım.
Ankaradayım baskı alıp gönderebilirim. Kargo 10₺ tutar. Renk çeşitleri mevcut

Aynı konuyu yakın zamanda bende açmayı düşünüyordum.
Eğer bulabilirsek bende single dose için parça yaptırmak isterim.
Ankaradayım baskı alıp gönderebilirim. Kargo 10₺ tutar. Renk çeşitleri mevcut

İşini hakkıyla yapanında fiyatı yüksek geldiği için tüketici olarak çoğu kişi tercih etmiyor maalesef. Kötü bir baskı teslim ettiyse eğer üretici hatasıdır fakat normal bir baskıya zımpara, astar vs işlemleri gerçekleştirilmez. Talep doğrultusunda yapılır. Ürün nedir bilmiyor o yüzden genel olarak bu şekilde işler yürüyor. Parça çok çapaklıysa zaten üreticinin onu gidermesi gerekiyor.

İşini hakkıyla yapanında fiyatı yüksek geldiği için tüketici olarak çoğu kişi tercih etmiyor maalesef. Kötü bir baskı teslim ettiyse eğer üretici hatasıdır fakat normal bir baskıya zımpara, astar vs işlemleri gerçekleştirilmez. Talep doğrultusunda yapılır. Ürün nedir bilmiyor o yüzden genel olarak bu şekilde işler yürüyor. Parça çok çapaklıysa zaten üreticinin onu gidermesi gerekiyor.
Parçaları kontrol edince 38mm dış çaplı tamperin 40mm iç çaplı hoppera gireceğini gördüm. ABS basan kişi parçanın ölçülerinin değişeceğini düşünüp bı kontrol dahi etmemiş. Gelen parçalardan 40mm iç çap olan 38e düşmüş . Bir kg esun ABS filament fiyatına berbat hizmet almış oldum.
İşini iyi yapan firma varsa paylaşın bence, arkadaşlar da boşuna bı dünya para verip kötü basılmış parçalar almasınlar

Parçaları kontrol edince 38mm dış çaplı tamperin 40mm iç çaplı hoppera gireceğini gördüm. ABS basan kişi parçanın ölçülerinin değişeceğini düşünüp bı kontrol dahi etmemiş. Gelen parçalardan 40mm iç çap olan 38e düşmüş . Bir kg esun ABS filament fiyatına berbat hizmet almış oldum.
İşini iyi yapan firma varsa paylaşın bence, arkadaşlar da boşuna bı dünya para verip kötü basılmış parçalar almasınlar
Ölçü uymaması üreticinin sorunu evet, hatalı üretime giriyor. Tolerans oranı 2mm için çok yüksek.

Geri