• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

30 Aralık Çarşamba Bim Aktüel işe yarayabilecek ekipmanlar

realbehlul

Üye
İsim
Behlül
Daha fazla  
İsim
Behlül
Değirmen
Timemore C2
Ekipmanlar
Hario V60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kadıköy
Twitter
vecihi28
Bugün aktüeli incelerken gördüğüm ve forumdakilerin de hoşuna gidebileceğini düşündüğüm ürünleri not ettim.
Uygun fiyatlı alternatif olarak iş göreceğini düşünüyorum.

Saklama kapları görsellerden gördüğüm üzere vakumlu kapaklı, Kahve saklamak için kullanılabilir diye düşünmekteyim.

Borosilikat demlik kahve demlemede kullanılabilir gibi geldi fakat 1.5 litre fazla büyük gözüktü gözüme. yine de iş görebilir.

LAV bardaklarda hoş ve estetik gözüküyor umarım bulabilirim kendilerini.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2020-12-26 233202.png
    Ekran görüntüsü 2020-12-26 233202.png
    345.4 KB · Görüntüleme: 177
  • Ekran görüntüsü 2020-12-26 233339.png
    Ekran görüntüsü 2020-12-26 233339.png
    290.4 KB · Görüntüleme: 179
Bugün aktüeli incelerken gördüğüm ve forumdakilerin de hoşuna gidebileceğini düşündüğüm ürünleri not ettim.
Uygun fiyatlı alternatif olarak iş göreceğini düşünüyorum.

Saklama kapları görsellerden gördüğüm üzere vakumlu kapaklı, Kahve saklamak için kullanılabilir diye düşünmekteyim.

Borosilikat demlik kahve demlemede kullanılabilir gibi geldi fakat 1.5 litre fazla büyük gözüktü gözüme. yine de iş görebilir.

LAV bardaklarda hoş ve estetik gözüküyor umarım bulabilirim kendilerini.
Ocak üstünde kahve kavurmak isteyen arkadaşlar borosilikat demliği alabilirler, mısır patlatma aletinden daha efektif çalışmakta. Detaylı bilgi için @kahvetrip in youtube kanalına bakabilirsiniz.

Ocak üstünde kahve kavurmak isteyen arkadaşlar borosilikat demliği alabilirler, mısır patlatma aletinden daha efektif çalışmakta. Detaylı bilgi için @kahvetrip in youtube kanalına bakabilirsiniz.
Gözlerim parladı bunu görünce, aynı malzeme tencere de gelecek, eğer kavrum için uygunsa çekirdekleri gözlemlemek için de güzel olabilir cam

Geri