• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

3. nesil kahve ile nasıl tanıştınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coffee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coffee

Üye
İsim
coffee
Getir siparişi verirken Türk kahvesi de alayım dedim ve arama bölümünde kahve yazınca dripesso 5li kahve çıktı. Bi denemek için aldım. Çok hoşuma gitti. Sonra bunun büyük paketi var mı diye arattım İnternette 3 farklı versiyonu vardı yanında bardak dripper falan veriyorlardı
E alayım bi de buna bakayım dedim. 3 paketten 1ini çok beğendim 1ini hiç beğenmedim 1i de eh işte kıvamındaydı. Nasıl yani bu kadar fark eder miydi diye düşündüm. Uzun süre böyle devam ettim ama bi standart olmuyordu. Demleme tekniğim sıkıntılıydı. aeropress ile birden daha güzel fincanlar çıkmaya başladı. aeropress ve dripesso benim bi süre hep yanımdaydı. Ama artık çekirdek kahve içmeliyim diye düşündüm. farklı tatlar arıyordum. Bi süredir benim de araştırdığım ve peşinde olduğum değirmeni klübe danışarak aldım ve iki gündür içtiğim kahvelerin tadı çok güzel. Hiç acılık yok. Bardak soğudukça daha da lezzetleniyor... Şimdi lezzetli çekirdek peşinde koşacağım gibi hissediyorum. Bana buradan sonraki aşamalar ile spoiler olması ve yol gösterici olması açısından siz de kahve serüvenlerinizi ve karşılaştığınız sorunları anlatır mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri