• Ocak Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık 3 bin lira bütçe, 2.el espresso makinesi

ulaspresso

Üye
İsim
Ulaş Yiğit Önay
Daha fazla  
İsim
Ulaş Yiğit Önay
Espresso Makinesi
Lelit Bianca / Wacaco Picopresso / Beko 2170
Değirmen
Eureka Mignon Single Dose / 1zpresso J-Max
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul / Tekirdağ
Merhabalar. Artık espresso üzerine yoğunlaşmak istiyorum ve 3 bin lira bütçem var. Sadece espresso yapacağım için buhar çubuğunu kullanmayacağım, bu bütçeye zaten yok sayılır ancak HX makine düşünmüyorum. Sahibinden'e falan sürekli bakıyorum ancak ''budur'' diyebileceğim bi cihaz bulamadım malesef. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kendiniz satmıyorsanız bile en azından araştırabileceğim 1-2 model önerirseniz tadından yenmez :)

Robot önerisini görmemiş gibi yapacağım, zaten hali hazırda yeteri kadar kararsız kalmışken kendimi birden koltuk altımda Cafelat Robot'la görmek istemiyorum ahahahha bu arada başlıkta belirtmiştim, özellikle ikinci el cihaz bakınıyorum. Yine de önerileriniz adına çok teşekkür ederim

Kur öyle uçtu ve gitti ki değiştirmek isteyen herkes önce 'elimdekini koruyayım' derdine düştü. 2. el güzel bir şeyler çıkar umarım :)

Sütlü içecek içmeseniz daha sıcaklık stabilitesi, ard arda kahve demleme vs gibi özellikleri düşündüğünüzde HX makine tercih edilmeli. Giriş seviyesi cihazları boilerları ufak olması yanında grup yapısıda küçük ve hafif oluyor. HX makinelerde ise grup yapısı genellikle daha ağır mesela E61 grup yapılı bir hx aldığınızda grup yapısı en az 5-6 Kg.

Biancadan önceki iki cihazımıda 2.el almıştım. Hatta musica çalışmıyordu ama kapağı açıp baktığımda içi iyi görünüyordu. Satın aldım eve geldim 2014 yılıydı 40 tl ye ulka motoru değiştirdim ve makine çalışmaya başladı. Espresso cihazları karmaşık görünsede basit cihazlar. Birwz yeteneğiz varsa çok kolay bakım ve tamir yapabilirsiniz.

Geri