• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deniz

Üye
İsim
deniz
Daha fazla  
İsim
deniz
Espresso Makinesi
arçelik seffa mod
Değirmen
cunill tranquilo sd , lido 3 , baratza encore
Ekipmanlar
soy c2g, brikka 2 cups, överst, v60, kalita
Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir. Cumhuriyet fazilettir ve Türk Milletine lâyıktır. Cumhuriyet umuttur. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.

Son düzenleme:
Bu kutlu günü ve getirilerini yaşamanın onuru ve gururu ile doluyum. Umuyorum ki milletimiz cumhuriyetimizin kıymetini kaybederek anlamak zorunda kalmaz.
Geçmişte; bugünler için, bizler için mücadele eden, başta Mustafa Kemal ATATÜRK’e, değerli silah arkadaşlarına, dönemin şartlarına rağmen varıyla, yoğuyla savaş vermiş tüm vatandaşlara rahmet diliyor, minnet duyuyorum.
Bugün; bu emanete sahip çıkan, savunan, değer verip gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı günler diliyor, bu kutlu yolda mücadele ettiğimiz zorluklar karşısında sabır ve selamet diliyor, bu amaç için dua ediyorum.

ATATÜRK BUGÜN İÇİN DİYORDU Kİ

14.jpg

“Askerliğin herşeyden önce yaratıcılığını severim.Türk Ordusu,vatan evlatlarını yetiştiren irfan ocağıdır.Ordunun temelini oluşturan subaylar,vatan için ölümü göze alan savaşçılardır. Fedakarlık sınıfının en önünde yer alan şerefli insanlardır.Millet zarar görürse bunun sorumluluğu subaylara ait olacaktır.”

Aldığım sormluluk basit bir şey değildir. Ancak ben vatanım yok olduktan sonra yaşamamaya karar verdiğim için bu kutsal görevi yüklendim.”

“Asil Milletime şunu öğütlerim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne çıkaracağın adamların kanındaki, vicdanındaki öz mayayı çok iyi incelemeye dikkat etmekten hiç bir zaman vazgeçmemelidir.”

Hür ölünecek,fakat asla esir ve zelil yaşanmayacaktır.”

“Ahmaklar, Amerikan mandacılığına, İngiliz koruyuculuğuna bırakmakla vatan kurtulacak sanıyorlar.Oysa kendi rahatlarını sağlamak için bütün bir vatanı ve tarih boyunca devam eden Türk bağımsızlığını feda ediyorlar. Oh ,ne ala. Mücadele yerine
mandayı kabul edeceğiz ve rahata kavuşacağız. Bu ne gaflet, ne körlük ve budalalıktır. Öyle bir manda egemenlik haklarımıza temsil haklarımıza, kültür bağımsızlığımıza, vatan
bütünlüğümüze dokunayacakmış. Bu hiyanete değil Amerikalılar, çocuklar bile güler. Amerikalılar, kendilerine çıkar sağlamayan böyle bir mandayı neden kabul etsin? Amerikalılar bizim kara gözümüze mi aşıklar? Bu ne aymazlık, bu ne gaflettir?”

Hiç bir zaman baş eğmeyeceğiz. Tuttuğumuz yolda sonuna kadar yürüyeceğiz. Hiç bir şartta teslim olmayacağız.Yerli ya da yabancı düşmanlar karşısında haklarımızı savunacağız. Son varlığımız tehlikede. Eğer yenme umudumuz kalmazsa, bir Türk
bayrağının altına sığınıp istiklal uğrunda can vereceğiz
.”

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bize bu günleri armağan eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Yaşasın Cumhuriyet!

Ben Cumhuriyete hep vazgeçmemek olarak baktım, umutsuzluğa kapılmamak, hiçbir şeyi kalmamış, eğitimsiz ve tebaa olmaya alışmış, değişime dirençli, savaşta yer yuf olmuş bir yurttan Demokratik Laik Cumhuriyet çıkartmış Atamız ve silah arkadaşları. Aynı şeyi bugün ümitsizliğe kapılanlara söylüyorum hep, çok daha azıyla Cumhuriyet kuruldu bu topraklarda, temelimiz var yine kalkarız ayağa. Kutlu olsun hepinize, hepimize Atamızın da Cumhuriyetimizin de sağı solu yoktur hepimizin Cumhuriyeti, insan ayırmayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu, şehitlerin verildiği bir Cumhuriyet.

Nice 97 yıllara...

En büyük bayram kutlu olsun

Canım Cumhuriyet kutlu olsun 🇹🇷

🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
1635483635982.jpeg

Bayramımız kutlu olsun!

CUMHURİYET'e
ve onu kuran Mustafa Kemal ATATÜRK'e,
saygı ve özlemle...

Geri