• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

250 gramı yaklaşık 90-125TL arası...

tanerkosar

Üye
İsim
Taner
Daha fazla  
İsim
Taner
Kahve tadımına yeni başladım. Şu ana kadar piyasadaki düşük ve orta kalitedeki kahvelerden tadım yaptım. 250 gramı yaklaşık 90-125TL arası olan içtiğim zaman "Gerçekten diğerlerinden farklı bir kahve içtim , iyi ki almışım" diyebileceğim kahvelerden önerebilir misiniz ? V60 demlemesi yapacağım.

daha içmedim ama arkadaşların damaklarına güvenirim worka şu an türkiye kahve piyasasındaki en iyi sanırım.

benim ilk aklıma gelenler:

Coffeerem : Uganda Sipi Falls, Colombia La isla
Null Coffee: Worka Anaerobic, Wolichu Wachu Natural
Coffee Department: Brezilya Pedra Azul
Probador Colectiva: Banko Gotiti sp

Son düzenleme:
Henüz demlemelerinde tadım notlarını alamayan birisiyim fakat cleancup coffee'nin Colombia santa rosa de cabal kahvesinde çilek çok net alınabiliyor. Ben çok beğendim tavsiye ederim. Fiyat olarak da uygun sayılır.

o fiyat aralığında null (spadada da varmış) vorka. daha ucuza o kadar meyvemsi olmasa da zevkli bir fincan kahve içmek istiyorum diyorsanız clean cup kolombiya (ya da montag tropik panç). piyasada budur diyebileceğimiz çekirdek gerçekten çok az.

Null Coffee Worka Anaerobic almıştım yanına madem öyle cleancup dan kolombiya siparişi verdim bile))) tam istediğim gibi olur umarım teşekkürler

Yukarıda yazılanlara ek olarak Williams - Ethiopia Arsosala önerebilirim.

Keşke 1. yıldönümü toplu alımı yaptığımız coffea circulor a yetişebilseydin. Bence bir sonraki yurtdışı alım için hazırlık yapsan daha iyi olur.

Şuan Size Öyle bir deneyim yaşatacak kahve Kesinlikle Etiyopya Worka Anerobic Null Coffe

Geri