• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2023 SCA Kavurma Şampiyonası Sonuçlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selamet

Barista
Editör
İsim
Gökhan Selamet
Daha fazla  
İsim
Gökhan Selamet
Sca kavurma şampiyonası sonuçları bugün belli oldu. Bu konuyu özellikle ben açmak istedim. Çünkü İlk dörtte kahve dünyasında tanıştığım ve çok sevdiğim iki tane dostum var. İkisini de tebrik ediyorum. Zaten yarışmacı kadrosu şampiyonlar ligi gibiydi. İlk 3'te de şampiyonlar paylaşmış.

BirinciTalha Erdinç Baş
İkinciParsa Abedini
ÜçüncüOrkun Üstel 😍 ( @orkunustel )
DördüncüAlireza Razzaghzadeh 😍 ( @Niji Coffee Co. )

Hasta hasta yarışan Alireza'yı ayrıca tebrik ediyorum. Müthiş azim müthiş başarı.

düzenleme: Sandıklar karışmış !!! sonuçlar değişmiş !!! o_O

Son düzenleme:
Şahsen Parsa’yı tanımıyorum. Ancak şu yorumda belirttiğim üzere kavrumu güzeldi. Bozmadan devam etmesi dileğiyle.

Kuru bir tebrik yerine kahvelerini alarak tebrik etmek isterim :) Tebrik indirimleri de gelirse muazzam olmaz mı?? Kesinlikle öğrenci fırsatçılığı değil :D

Tebrik ederim.

Parsa Bey'in mevcut seçkisinde sivrilmiş bir çekirdek göremedim, Alireza Bey'de de stoklar tükenmiş. Bir şeyler almak isterdim bu heyecanla. @orkunustel Bey bir kutlama indirimi yapar mı acaba? :)
Orkun Üstel iyi ki var. Youtube sayfasından çok şey öğrendiğimiz bir kahve severin bu kadar iyi başarılar elde etmesi beni mutlu ediyor. En önemlisi bizi hiç kırmıyor indirimleri ile. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. En kısa zamanda Parsa’yı denemek isterim. Dediğiniz gibi dikkat çekici bir kahveleri yok.

Valla adamların 4 gündür canı çıktı İzmir'de, ben pek indirim beklemezdim bu aralar😐
Bu kavurma şampiyonası olayı diğerlerine hiç benzemiyor, gerçekten çok zor. Yani katılmaya cesaret edebilmek bile büyük iş. Bu arada kullandıkları kahveler bildiğim kadarıyla öyle uçan kaçan şeyler değil, temel işlenmiş ticari tarafa yakın kahveler. O yüzden örneğin neredeyse full high-end kavuran ivica bu yarışmaya girse dereceye muhtemelen giremeyebilir. Bu sebeple tüm katılımcıları şahsen tebrik ediyorum. Hakkaten çok zor iş.

Şahsen Parsa’yı tanımıyorum. Ancak şu yorumda belirttiğim üzere kavrumu güzeldi. Bozmadan devam etmesi dileğiyle.

Kafeyi ilk açtığı zamandan beri uğrarım. Kavrumları güzeldir, elinden çok iyi kahveler içtim. Kendisi de çok sıcakkanlı bir arkadaş, iyi bir esnaf. Forumlara girmek konusunda da sohbetimiz olmuştu, istekliydi. Kendisini ve firmasını tanıtmak için güzel bir zamanlama sanırım. Dilerim yakın zamanda burada görürüz.

Mekan güzel, arkadaşlarla sohbet muhabbet etmek için tercih edilebilir.

Normal çekirdekler fincanı 80₺ bandında satılıyor.
4-5 çeşit kahve çekirdeği mevcut.

Ayrıca 4 adet 90+ kahve seçkisi mevcut. (200₺)

Ben finca soledad sidra deneyimledim. Kahve sıcak tadımda çok küçük bir bitterlik içeriyordu (bence demleme hatası) fakat ılık ve soğuk tadımda bu bitterliği geçtik ve keyifli bir fincan sundu.

Toplamam gerekirse, akşam oturmasına 3-4 kişilik arkadaş ortamıyla keyifle gidebilirsiniz ama kahve siparişi verin 😂

Ekli dosyayı görüntüle 28063

Derece alan bütün yarışmacıları tebrik ederim 👏 Sanırım sca yarışmalarının en zorlusu bu yarışmadır. Zor bir 4 gün geçti, büyük emekler vardı.

Tebriklerini ileten tüm dostlarımıza, forum arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum çok. 🙏 Yakında tüm yarışma sürecini gösteren anlatan bir vlog geliyor. Meraklısına bir çok soruyu cevaplayacak, ortamı yarışmayı rehberli anlatan bir kullanım kılavuzu gibi bir yandan. 😅 Bir yandan yarışma günleri özetleri.
Herkesin hoşuna gidecektir umarım. 🙏

Geri