• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2020 TR Latte Art Şampiyonu Onur Reyhan'la Söyleşi.

2020 SCA Türkiye Latte Art Şampiyonu Onur Reyhan'la çalıştığı dükkan olan Tetra N Caffeine'de uzun ve keyifli sohbet gerçekleştirmiştik. Bir de art dökmüştü benim için. İlgilenen arkadaşlar için buraya bırakıyorum. Ses yer yer kötü ama ileride düzeliyor. Kusura bakmayın!

 
çocuk çok mütevazi biri. sohbet çok güzel olmuş. böyle sohbetleri daha sık yapmalısın kesinlikle :)
 
Böyle sohbetleri daha sık yapma fikrine katılıyorum; bir de ekleme yapayım: Ankara kavurucularıyla mekanlarında yapılacak sohbetler nasıl olur? Kanalınıza biraz vâkıftım, kontrol için yeniden baktım ama böyle bir video göremedim.
 
Geri
Üst