Merhaba arkadaşlar
Kulübün kuruluşundan bu yana 20. alımımızı gerçekleştiriyoruz. 5 kere de yurtdışından alım yapmışız.
Ben kulübün ilk üyelerindenim. Yurtdışı alımlarına ekonomik sebeplerle hiç katılmadım. Yurtiçi alımlarında da 12 tanesine katıldım. 5 tanesi askerde olduğum zamana geldi. Kalan 3 tanesi de başka sebepler. Katıldığım 12 alımın 1 tanesi hariç hepsinden memnun kaldım.
20 alımın hepsine katılan var mıdır? Hatta bir üst seviye olarak 20 yurtiçi + 5 yurtdışı alımına katılan full patched kulüp üyesi var mıdır?
2019
Kasım William's
Aralık Null
2020
Ocak Probador
Şubat Nutz
Mart Mamma
Nisan Boxx
Mayıs Kahvefabrikası
Haziran Zümrüt Karaca
Temmuz CD
Ağustos Probador
Eylül Coffeerem
Ekim Null
Kasım yurtiçi alım yok
Aralık Kronotrop
2021
Ocak Kungpow
Şubat Cleancup
Mart CD
Nisan Celsius
Mayıs Montag
Haziran Null
Temmuz William's
Yurtdışı alımları: Muttley jack's, Kawa, Circulor, Morgon, Ninetyplus
Kulübün kuruluşundan bu yana 20. alımımızı gerçekleştiriyoruz. 5 kere de yurtdışından alım yapmışız.
Ben kulübün ilk üyelerindenim. Yurtdışı alımlarına ekonomik sebeplerle hiç katılmadım. Yurtiçi alımlarında da 12 tanesine katıldım. 5 tanesi askerde olduğum zamana geldi. Kalan 3 tanesi de başka sebepler. Katıldığım 12 alımın 1 tanesi hariç hepsinden memnun kaldım.
20 alımın hepsine katılan var mıdır? Hatta bir üst seviye olarak 20 yurtiçi + 5 yurtdışı alımına katılan full patched kulüp üyesi var mıdır?
2019
Kasım William's
Aralık Null
2020
Ocak Probador
Şubat Nutz
Mart Mamma
Nisan Boxx
Mayıs Kahvefabrikası
Haziran Zümrüt Karaca
Temmuz CD
Ağustos Probador