7000 € civarına kadar önerileri alabilirim ☺
Cafede kullanmak üzere alacağım fakat diğer yandan da kafamda la cimbali m26 var istediğim potansiyali yakalayabileceğime inanıyorum ve daha covid-19 yüzenden açma aşamasına gelemediğimiz için fikir toplamak istedim bu arada cevabınız için teşekkürler ilk yazdığıma cevap vermiş bulundunuzmerhaba nerde kullanıcaksınız? Günlük kaç kahve satmayı planlıyorsunuz?
Şahsi olarak kafe açsam ikinci el temiz cihaz alırım. Çünkü kahve makineleri alındıktan sonra hızlı değer kaybediyor. İkincisi kesinlikle cihazda volumetrik dozlama olmasını isterim bu sizi 30 sn makinenin başında shot beklemenize engel olur.Cafede kullanmak üzere alacağım fakat diğer yandan da kafamda la cimbali m26 var istediğim potansiyali yakalayabileceğime inanıyorum ve daha covid-19 yüzenden açma aşamasına gelemediğimiz için fikir toplamak istedim bu arada cevabınız için teşekkürler ilk yazdığıma cevap vermiş bulundunuz
Zamanlama yönünden bakmamıştım hiç ama ilk etapta çıtayı da çok yükseltmek istemiyorum ama yine de önerileri toplamak istiyorum. 2. El cihazlara karşı güven sorunum var ve manisaya teknik destek konusunda ne derece yardımcı olurlar bilemiyorum o yüzden de sıfır cihaz alma fikrindeyimŞahsi olarak kafe açsam ikinci el temiz cihaz alırım. Çünkü kahve makineleri alındıktan sonra hızlı değer kaybediyor. İkincisi kesinlikle cihazda volumetrik dozlama olmasını isterim bu sizi 30 sn makinenin başında shot beklemenize engel olur.
Düşüneceğim Ve makine önerileri alabilirim çünkü onların 2. Ellerine bakarım en azındansuat hocama katılıyorum, servis ağlarını kontrol edin, izmirde muhakkak ki vardır ve manisaya da geliyorlardır. tespit ettiğiniz markaların 2. ellerine bakın, çok daha iktisadi olur.
Selam, iyi bir teknik servis aracılığı ile alacağınız 2.el la marzocco linea classic sizi uzun süre idare eder. Dayanıklı ve iyi bir makine olması nedeniyle satmak istediğiniz zamanda zorlanmazsınız.Düşüneceğim Ve makine önerileri alabilirim çünkü onların 2. Ellerine bakarım en azından
2.el temiz bir makine almanızı öneriririm . Manuel tercih edin . Arızaları daha uygun olur . Sonrasında biraz daha tutarda yükselirseniz dozanj ayarlı tercih edebilirsiniz.7000 € civarına kadar önerileri alabilirim
Nisanda açılmış konu.2.el temiz bir makine almanızı öneriririm . Manuel tercih edin . Arızaları daha uygun olur . Sonrasında biraz daha tutarda yükselirseniz dozanj ayarlı tercih edebilirsiniz.
Daha yeni üyeyiz. Dikkat etmemişimNisanda açılmış konu.