• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2 gruplu otomatik önerileri alabilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Picchio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba nerde kullanıcaksınız? Günlük kaç kahve satmayı planlıyorsunuz?
Cafede kullanmak üzere alacağım fakat diğer yandan da kafamda la cimbali m26 var istediğim potansiyali yakalayabileceğime inanıyorum ve daha covid-19 yüzenden açma aşamasına gelemediğimiz için fikir toplamak istedim bu arada cevabınız için teşekkürler ilk yazdığıma cevap vermiş bulundunuz

Cafede kullanmak üzere alacağım fakat diğer yandan da kafamda la cimbali m26 var istediğim potansiyali yakalayabileceğime inanıyorum ve daha covid-19 yüzenden açma aşamasına gelemediğimiz için fikir toplamak istedim bu arada cevabınız için teşekkürler ilk yazdığıma cevap vermiş bulundunuz
Şahsi olarak kafe açsam ikinci el temiz cihaz alırım. Çünkü kahve makineleri alındıktan sonra hızlı değer kaybediyor. İkincisi kesinlikle cihazda volumetrik dozlama olmasını isterim bu sizi 30 sn makinenin başında shot beklemenize engel olur.

Şahsi olarak kafe açsam ikinci el temiz cihaz alırım. Çünkü kahve makineleri alındıktan sonra hızlı değer kaybediyor. İkincisi kesinlikle cihazda volumetrik dozlama olmasını isterim bu sizi 30 sn makinenin başında shot beklemenize engel olur.
Zamanlama yönünden bakmamıştım hiç ama ilk etapta çıtayı da çok yükseltmek istemiyorum ama yine de önerileri toplamak istiyorum. 2. El cihazlara karşı güven sorunum var ve manisaya teknik destek konusunda ne derece yardımcı olurlar bilemiyorum o yüzden de sıfır cihaz alma fikrindeyim

suat hocama katılıyorum, servis ağlarını kontrol edin, izmirde muhakkak ki vardır ve manisaya da geliyorlardır. tespit ettiğiniz markaların 2. ellerine bakın, çok daha iktisadi olur.

suat hocama katılıyorum, servis ağlarını kontrol edin, izmirde muhakkak ki vardır ve manisaya da geliyorlardır. tespit ettiğiniz markaların 2. ellerine bakın, çok daha iktisadi olur.
Düşüneceğim 👍🏽👍🏽 Ve makine önerileri alabilirim çünkü onların 2. Ellerine bakarım en azından

7000 € civarına kadar önerileri alabilirim ☺️
2.el temiz bir makine almanızı öneriririm . Manuel tercih edin . Arızaları daha uygun olur . Sonrasında biraz daha tutarda yükselirseniz dozanj ayarlı tercih edebilirsiniz.

Geri