• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso ZP6 son durum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arkin

Barista
İsim
arkin
Daha fazla  
İsim
arkin
Hi ,

Thank you for contacting us.

I'm afraid the ZP6 Special is not available at the moment.
We will collect the feedback and pass it on to our decision makers and I hope the ZP6 Special will be available in the future.
For any future production updates, I suggest that you subscribe to our newsletter or follow us on Instagram or Facebook.

Stay tuned!

dolayısı ile beklemeye gerek yok k-max aldım.

k-max la işleri bitmedi daha sanırım, hala satışları iyi ki zp6 yı çıkarmıyor. Neyi ne üretip ne zaman satacağını planlamak önemli bir meziyet.

zp daha iyi gibi duruyor tatımda da teknolojide de biraz önde, tam da dediğiniz gibi önce k serisininin ürün ömrünü tamamlatacaklar sonra z serisi.... yapacak birşey yok ara döneme denk geldim beklemek de istemiyorum çünkü devamlı daha iyisi çıkıyor sonu yok :)

öğütme işini çözeyim en azından %95+ iyi bir sonuç alıyor k serisi ve kavurma işine odaklanmak istiyorum

Geri