• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso K Pro El Değirmeni İncelemesi - Comandante Kruve Elek Karşılaştırma

teyyaredenkahve

Barista
İsim
Levent
*El değirmenlerine yabancı olanlar da izleyip, genel bilgiler öğrenebilir.* Comandante karşılaştırması da içerir :)

Tayvanlı firma 1Zpresso’nun amiral gemisi el değirmeni K-Pro’yu inceledim. Comandante'ye göre nasıl biraz da buna bakmaya çalıştım.

Dıştan öğütme ayarı mekanizması ile diğer değirmenlerden ayrılıyor ve hangi ayarda kaldığınızı hatırlamaya gerek kalmıyor.

Detaylar, artılar/eksiler, öğütme performansı, Comandante C40 ile karşılaştırmalı Kruve elek testi, ve daha fazlası videoda.

Son düzenleme:
Eline sağlık hocam, ingilizce altyazı ve başlık da eklense güzel olur bence. Dünya genelinde bi kısırlık var 1zpresso incelemelerinde, güzel ve açıklayıcı olur herkese

Elinize sağlık ne zamandır bekliyordum.
Bir şeyi merak ediyorum comandante türk kahvesi öğütümü kaç dk sürüyor

Son düzenleme:
Eline sağlık hocam, ingilizce altyazı ve başlık da eklense güzel olur bence. Dünya genelinde bi kısırlık var 1zpresso incelemelerinde, güzel ve açıklayıcı olur herkese
Teşekkürler, umarım faydalı olmuştur. Başlık olarak yurt dışından girince ingilizce ama alt yazı olayı çok zaman alıyor. :(

Ne kadar kişi ilgili onu bilemiyorum. Arka planda çok emek harcanıyor.

Teşekkürler, umarım faydalı olmuştur. Başlık olarak yurt dışından girince ingilizce ama alt yazı olayı çok zaman alıyor. :(

Ne kadar kişi ilgili onu bilemiyorum. Arka planda çok emek harcanıyor.
Keşke community captions olayı kalkmasaydı hocam. Kolektif bir şekilde oldukça başarılı şeyler çıkıyordu. Şimdi ya bir firma ile anlaşıp bir dolu para vereceksiniz, ya da oturup kendiniz mesai harcayacaksınız. YouTube küçük çaplı içerik üreticiler için çok zor bir mecra oluyor artık.

Elinize sağlık, arkadaşların dediği gibi ingilizce altyazı eklerseniz bence bu detaylı inceleme çok daha fazla izleyici bulacaktır. Çok güzel bir inceleme olmuş. Ben de forum sayesinde 1zpresso değirmenlerinden edindim. Kullandığım Jx-pro modelinde bahsettiğiniz devrilme problemi yok. Statikleşme sorunu ise aynı devam ediyor. Spreyleme yapınca çözülüyor.

Tutma yerinin ahşap kısmı öneriniz gerçekten doğru, değirmene çok daha kaliteli bir görünüm kazandırırdı lakin tutuşu azaltacaktır.

Elinize sağlık, arkadaşların dediği gibi ingilizce altyazı eklerseniz bence bu detaylı inceleme çok daha fazla izleyici bulacaktır. Çok güzel bir inceleme olmuş. Ben de forum sayesinde 1zpresso değirmenlerinden edindim. Kullandığım Jx-pro modelinde bahsettiğiniz devrilme problemi yok. Statikleşme sorunu ise aynı devam ediyor. Spreyleme yapınca çözülüyor.

Tutma yerinin ahşap kısmı öneriniz gerçekten doğru, değirmene çok daha kaliteli bir görünüm kazandırırdı lakin tutuşu azaltacaktır.
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Değirmen uzun inceyse, ya da öğütme kolu biraz uzunsa, bu tarz şeyler olabiliyor. Büyük sorunlar değil ama ben incelemelerde biraz detaylı bakıyor olabilirim. Mesleki deformasyon diyelim :)

Teşekkür ederim hocalarim bir kaç öğütücü arasında kaldım ufak ufak notlar alıyorum o yüzden merak etmiştim

Comandante'den mi bahsediyorusunuz? Ben cmd ile 15 gr çekirdeği 20-21 clickte 45sn-1dk arasında öğütüyorum. Sizinki nasıl bu kadar hızlı anlamadım. :)
Merak etmeyin bende aynı klikteki çekirdeği aynı sürede öğütüyorum :) Sizde bir deneyin 8 klikte 15 gr çekirdeği ne kadar sürecek? İnanın o da 1.5dk sürmeyecek max 1dk da bitecektir :) zaten CMD yi CMD yapan bir özellikte bu değil mi?

Geri