Cmd'nin en iyi tarafı ortak dilin konuşulabilmesi, Dünya genelinde reçetelerde sürekli Cmd Klik üzerinden tarifler paylaşıldığını görüyorum. Forumu söylememe zaten gerek yok. Başka bir öğütücü ile öğüttüğümde, acaba aynı öğütüm ayarını tutturamadım mı düşüncesi beni sinir ediyor.Keske benim olsa diyerek izledim. Bence cmd den net kotu oldugu taraf yok ama net iyi daha iyi oldugu taraflari var.
Klik ayarlama mekanizmasinin rahatligi, ozellikle ince ayarlarda olmak uzere daha fazla klik sayisi alternatifi(bu bence buyuk avantaj), cmdye gore fiyati gibi.
Cmd'nin en iyi tarafı ortak dilin konuşulabilmesi, Dünya genelinde reçetelerde sürekli Cmd Klik üzerinden tarifler paylaşıldığını görüyorum. Forumu söylememe zaten gerek yok. Başka bir öğütücü ile öğüttüğümde, acaba aynı öğütüm ayarını tutturamadım mı düşüncesi beni sinir ediyor.![]()
Cmd'nin en iyi tarafı ortak dilin konuşulabilmesi, Dünya genelinde reçetelerde sürekli Cmd Klik üzerinden tarifler paylaşıldığını görüyorum. Forumu söylememe zaten gerek yok. Başka bir öğütücü ile öğüttüğümde, acaba aynı öğütüm ayarını tutturamadım mı düşüncesi beni sinir ediyor.![]()
Benim bahsettiğim farklı bir konu, sizin bahsettiğiniz farklı. Ben aynı dili konuşabilmek adına Comandante'nin diğer öğütücülerden önde olduğundan bahsettim. Diğer değişkenleri sabit tutarsak, ben bu dili konuşabilmek isterim.Önemli olan başkasının öğütüm ayarı değil ki sizin damak tadınıza göre olan öğütüm ayarı. Başkasının beğendiği bir öğütüm kalınlığı sizin damak tadınıza göre olmayabilir.
Sizin dediğinize göre reçete de paylaşmak anlamsız, sonuçta damak farkımız var
Sanırım @THY51 referans alınabilecek başlangıç reçetelerinden bahsediyor.Kesinlikle doğru. Tek reçete sizin damak tadınız. Kendi damak tadınıza ve kullandığınız ekipmanlara göre demleme parametrelerini değiştirmelisiniz.
JX-PRO modelini elimden geldiğince detaylı olarak incelediğim bir video hazırladım. Umarım ilgilenen arkadaşlar için yardımcı olabilecek bir kaynak olur.
Bir de düzeltme yapayım: gövdenin çelik olduğunu söylüyorum ama aslında alüminyum.
140 bin izlenmeli videosu var az değil...@kahvetrip Selamlar,
Adının Onur olduğunu adminimizin değirmeni denemen için önerdiğini ilettiği postunda gördüm çok memnun oldum.Ekipman videolarını youtube kanalından büyük bir keyif ile takip ediyorum.Konu ekipmanı yine forumumuzdan bir arkadaşımızın tavsiyesi ile inceleme fırsatım oldu ve hemen senin kanalın geldi aklıma videonu henüz izlemediğimi hatırladım ve izledim.Ardından da dems coffe den bir adet sipariş ettim,pazartesi elimde olacak.Video nı galiba 2-3 gündür en az bir kez izliyorum ve fark ettim ki güzel anlatımın ile ekipman daha elime ulaşmadan kullanımına hakim oldum,sayende kullanırken hiç yabancılık çekmeyeceğim.Emeğine sağlık,daha büyük kitlelere ulaşmanı temenni ederim.
çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için@kahvetrip Selamlar,
Adının Onur olduğunu adminimizin değirmeni denemen için önerdiğini ilettiği postunda gördüm çok memnun oldum.Ekipman videolarını youtube kanalından büyük bir keyif ile takip ediyorum.Konu ekipmanı yine forumumuzdan bir arkadaşımızın tavsiyesi ile inceleme fırsatım oldu ve hemen senin kanalın geldi aklıma videonu henüz izlemediğimi hatırladım ve izledim.Ardından da dems coffe den bir adet sipariş ettim,pazartesi elimde olacak.Video nı galiba 2-3 gündür en az bir kez izliyorum ve fark ettim ki güzel anlatımın ile ekipman daha elime ulaşmadan kullanımına hakim oldum,sayende kullanırken hiç yabancılık çekmeyeceğim.Emeğine sağlık,daha büyük kitlelere ulaşmanı temenni ederim.