Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan
Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1ZPRESSO J MAX- Z1PRESSO K MAX-Z1PRESSO K ULTRA-COMANDANTE
Herkese Merhaba,
hem v60 hem de espresso için kullanacağım. ikisi içinde düşünüldüğünde en iyi performansı hangisi verir? çok arada kaldım, yardımcı olursanız çok sevinirim. artık değirmene son para verişim olsun istiyorum.
Espresso performansı öncelenirse J serisi ve j serisinde de j-max.
Filtre performansı öncelenirse K-pro yada comandante.
Bilgiler hep bu yöndeydi araştırmalarıma göre x-pro daha eski bir seri sanırım onu da duydum ama şu an kafa iyice karıştı
x-pro eski değil yakın zamanda çıktı, j ve k serisinin ortak özelliklerini bir değirmende topladılar çok da iyi ettiler ayar klikleri 12.5 mikron espressoda çok iyi bir aralık ayrıca ayar sıfırlaması çok kolay dışarıdan ayar mekanizması çok kullanışlı. Tüm bunların biraz daha fazla gramaj kahve alan ve öğütme hızı biraz daha yüksek olan hali K-Ultra zaten. Sadece klik aralığı 20 mikron ancak espressoda bu aralık genel kullanımı çok etkilemiyor. Sabit basınçlı makinanız varsa X-pro, değişken basınçlı makinanız varsa K-Ultra tercih edilebilir. Her iki değirmene de sahibim Pour-over ve espressoda çok iyi sonuçlar çıkarıyorlar.
Espresso ve filtre için hem j-max hem de comandante kullandım. Comandante uzun sürmesi ve aralık azlığı nedeniyle önermem. J-max güç isteyen bir değirmen ama 30 saniye de öğütüyor ve filtre performansı da hiç kötü değildi seasoning sonrası da toz üretimi çok azalmıştı. Espresso öncelikli istenirse sanırım en mantıklı değirmen hala o. X pro da j-max in tersi gibi sanki filtre ön planda ama espresso aralıkları da fena değil diye anlıyorum ben yorumlardan.
1Zpresso X-Ultra manuel kahve değirmeni, Pacific Blue, iyi yapılı sağlam metal gövde, paslanmaz çelik montaj, sayısal dış ayar, mıknatıslı kilit, hızlı öğütme verimliliği, taşınabilir değirmen : Amazon.com.tr: Mutfak
1Zpresso J-Max S manuel kahve değirmeni, demir grisi, kaplamalı konik çapaklı, manyetik toplama kabı, 40 g kapasiteli, sayısal olarak ayarlanabilir öğütme derecesi, daha iyi öğütme performansı. Espresso için ideal : Amazon.com.tr: Mutfak
Selamlar, 30 Mart 2023 tarihinde amazon üzerinden sipariş verdiğim ve severek kullandığım kahve değirmenimi keyfekeder. 5kg bile çekilmemiştir. Kırık - çıkık yoktur. Temizdir. Aileye gider. Fotoğrafları yarın yüklerim gibi duruyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.