• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

15.000 TL'ye Espresso Setupu

21MertkaN21

Yeni Üye
İsim
Mertkan
Daha fazla  
İsim
Mertkan
Merhabalar, evde kendimce espresso ve latte art işine girmek istiyorum. Maks 15.000 TL'ye önerebileceğiniz espresso makinesi+öğütücüsü+süt potu var mı? Espresso için az bir miktar olduğunun farkındayım ama olduğu kadar. İkinci el istemiyorum.

Son düzenleme:
https://ty.gl/otr7d0c1y4 bence bu ürüne yönelebilirsiniz. Fiyat performas ürünü bir kaç arkadaşım kullanıyor.

İkinci el olarak aynı setupta neler önerirsiniz ?

Merhabalar, evde kendimce espresso ve latte art işine girmek istiyorum. Maks 15.000 TL'ye önerebileceğiniz espresso makinesi+öğütücüsü+süt potu var mı? Espresso için az bir miktar olduğunun farkındayım ama olduğu kadar. İkinci el istemiyorum.
Gelbura da set olarak aynı bütçe üyan bir set var. sifir ürün almak istiyorsaniz göz kırpmadan firsat varken başlangiç olarak onu alın derim.
İkinci el olarak aynı setupta neler önerirsiniz ?
Forum da bi süre ilan var. Başlamak için. Eureka + full modlu Gaggia 20k alti bütçe için.

gelburada idose lar makul fiyattalar

Bütçeyi göze alaraktan illaki öğütücünün elektrikli olmasına gerek yok daha iyi lezzet alabileceğim veya daha ucuza gelebilecek el değirmenleri varsa onlarıda kullanabilirim. Bunun dışında öğütücü almayıp küçük paketlerle öğütülmüş kahve alsam nasıl olur makineye daha fazla para verebilirim.

Bütçeyi göze alaraktan illaki öğütücünün elektrikli olmasına gerek yok daha iyi lezzet alabileceğim veya daha ucuza gelebilecek el değirmenleri varsa onlarıda kullanabilirim. Bunun dışında öğütücü almayıp küçük paketlerle öğütülmüş kahve alsam nasıl olur makineye daha fazla para verebilirim.

Hiç iyi olmaz. Şaka bi yana bu senin için seçenek olmasın. Yukarı da gayet güzel öneriler var onları dikkate al. Forumda ikinci el güzel makineler var. Espresso için güzel bi el değirmeni mutlaka bulursun. İkinci el de bir makine tamam olur.

Latte artı bir kenara bırakırsak, bu fiyat bandında ki tam otomatik makineler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Geri