ikisi de yarı otomatik espresso makinesi olarak kategorize ediliyor, breville dual boiler gayet benlikmiş bunu iyi bir öğütücü kullanmaya başladıktan sonra anladım. dual boiler iyi bir espresso makinesidir ısınma süresi çok kısadır ,sıcaklık pre-inf ayarı gibi bir çok ayarı ekrandan görebilmek ve değiştirebilme imkanı ile çok kullanıcı dostudur 58mm portafiltre ısıtmalı grup başlığı vs. .
Sevgili DtB hangi makinayı kullanan şu kitledir diye bir sınıflandırma ancak tam otomatik makina kullananlar için ifade edilebilir. bu forumda kahvesini kendisi öğütüp espresso yapmaya çalışan herkes aşağı yukarı aynı süreci işletiyor. Makinaları şunlar daha iyi çıktı verir diye ayırabilmeyi ben de isterdim. ben e61 grup başlığınının sıcaklık stabilizasyonunun övülmesi flow kontrol takılabilmesi malzeme kalitesi vs gibi sebeplerle mara x e yeni geçtim sayılır.
Benim tavsiyem sevgili
CXath1 espresso için gerçekten iyi bir değirmen ( forumdan ikinci el bir df64 mantıklı) sahibi olduktan sonra bu iki makinayı bizzat görün bakın , dokunun tecrübe etmeye çalışın. gelbura nın deneyim merkezine gidin. adora yerine ikinci el breville dual boiler malzeme kalitesi kullanıcı pratiği ve detaylarda öne çıkacaktır siz ayrıntılı olarak inceleyin. bir taraftan bu fiyata adora efsane görünüyor