• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

135 ==> 85

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BK8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BK8

Barista
İsim
Burak Kav
Daha fazla  
İsim
Burak Kav
Espresso Makinesi
Gaggia New Classic Pro
Değirmen
Comandante C40 Red Sonja, Eureka Mignon Crono
Ekipmanlar
Hario V60, Bodum French Press, Tchibo Isı Ayarlı Elektrikli Kettle, Sayaçlı Hassas Tartı
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Eyüp
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Sarıyer
Twitter
burakkav
1 Eylül 2019'da 135,8 kilo olarak başladığım "sağlığa dönüş" hareketi kapsamında 1 Mart 2021 itibariyle 85,8 kiloya inmiş bulunuyorum.
Sevincimi paylaşmak ve kahve hobisinin de bunda payını anlatmak istedim. Aynı dertten muzdarip kişilere de biraz ilham ve motivasyon kaynağı olabilirsem ne mutlu.

Kısaca süreçten ve ne yaptığımdan bahsedeyim. Aslında mide ameliyatı için başvurduğum bir hastanede insülin direncim 12,5 çıkınca doktor "çok yakında şeker hastası olacaksın" demişti. Şeker hastalığı yanında tansiyon ve kalp problemlerini de birlikte getirir diye düşündüm ve bu bana baya bir motivasyon getirdi. Ameliyattan da kiloyu geri alma riski olduğu için birazda tırsmaktan vazgeçtim.
18 ay içinde ameliyatsız, sadece son 4 ayında spor yaparak ve neredeyse sarkma olmadan 3xl, 4xl giyisilerden şu an m bedene kadar geldim.
Doktor kontrolünde günde 5-6 öğün yedim. Hayatımda tüketmediğim kadar süt ürünü tüketmeye başladım(süt,kefir,yoğurt).
Hiç kahvaltı yapmazken artık kahvaltısız güne başlamaz oldum. Gece geç saatlere kadar uyanık olup abur cubur yerken artık en geç 12de uyumuş ve sabah erken saatlerde uyanmış oluyorum.
Beslenme programım hiç bir zaman "kibrit kutusu kadar peynir" zihniyetinde olmadı. Haftalık listemde gelen hiçbir öğünde sınır yoktu, doyana kadar yemeye devam.

Gelelim kahve konusuna. Önceleri sadece kafelerde hazır önüme gelen kahveleri içen biriyken bu dönemde pandemiyle de birlikte evde kendi kahvemi yapar hale geldim.
Ne zaman canım çikolata, tatlı vs çekse kahve içip yatıştırdım diyebilirim. Bana çok yardımı oldu. Hem bir uğraş ve hobi olarak hem de süreçte zorlandığım anlarda günde bazen 3-4 bardak kahve kurtarıcı oldu. Tabiki içtiğim kahve kadar da su tüketmeye çalıştım.

Bu da bonus ;)

Ekli dosyalar

• 96889D1E-2495-4369-89A0-FF51B9EE5550.jpeg
    96889D1E-2495-4369-89A0-FF51B9EE5550.jpeg
    209.6 KB · Görüntüleme: 76
  • FABFB7E5-D9AB-4E1F-B6A1-1878F160FC7D.jpeg
    FABFB7E5-D9AB-4E1F-B6A1-1878F160FC7D.jpeg
    92.8 KB · Görüntüleme: 73
Öncelikle tebrik ederim çok güzel bir süreç olmuş sizin için. Benzer bir süreçten geçiyorum, vücudunuzda sarkma oldu mu merak ettim?

Son düzenleme:
Öncelikle tebrik ederim çok güzel bir süreç olmuş sizin için Benzer bir süreçten geçiyorum, vücudunuzda sarkma oldu mu merak ettim?

Teşekkür ederim. Biraz bel ve göbek kısmında kaldı ama onlar da yavaş yavaş çekiliyor. Aşırı spor yapmıyorum haftada 2-3 gün ve günde 40-50dk toplam egzersiz yapıyorum. Buna rağmen yağ yakmaya devam ettikçe sarkma olan yerlerde de gerilme başladı.
Kol, bacak, kalça, göğüs vs hiç sarkma yok diyebilirim.

Kubilay Bey sayesinde annemde 2000'li yıllarda çok kilo vermişti. Sizi ayrıca tebrik ediyorum (y)

Bende 6 ayda diyet ile 106 kilodan 88'e düşmüştüm ama pandemide geri 105'i buldum :cautious:

Kubilay Bey sayesinde annemde 2000'li yıllarda çok kilo vermişti. Sizi ayrıca tebrik ediyorum (y)

Bende 6 ayda diyet ile 106 kilodan 88'e düşmüştüm ama pandemide geri 105'i buldum :cautious:

Defalarca değişik diyetler denedim. Yıllarca kilo da verdim ama bırakınca hep geri geldi. Benim tedavi 1 eylül 2020de 1 yıl doldu ve bitti. Fakat kendi kendime ayarlayarak ve hocanın benim metabolizmama özel verdiği bir kaç tüyo (mesela akşam yemeğinden sonra meyve tüketmemem gerekiyor ya da meyve yersem yanında mutlaka yarım bardak süt ile tüketmem gerekiyor gibi) ile aynı tarz beslenmeye devam ediyorum.
Eylülden bu yana geri kilo almayı bırakın üstüne hala kilo vermeye devam ediyorum.

Tebrikler eklem sağlığı için de kilo vermek şart

1 Eylül 2019'da 135,8 kilo olarak başladığım "sağlığa dönüş" hareketi kapsamında 1 Mart 2021 itibariyle 85,8 kiloya inmiş bulunuyorum.
Sevincimi paylaşmak ve kahve hobisinin de bunda payını anlatmak istedim. Aynı dertten muzdarip kişilere de biraz ilham ve motivasyon kaynağı olabilirsem ne mutlu.

Kısaca süreçten ve ne yaptığımdan bahsedeyim. Aslında mide ameliyatı için başvurduğum bir hastanede insülin direncim 12,5 çıkınca doktor "çok yakında şeker hastası olacaksın" demişti. Şeker hastalığı yanında tansiyon ve kalp problemlerini de birlikte getirir diye düşündüm ve bu bana baya bir motivasyon getirdi. Ameliyattan da kiloyu geri alma riski olduğu için birazda tırsmaktan vazgeçtim.
18 ay içinde ameliyatsız, sadece son 4 ayında spor yaparak ve neredeyse sarkma olmadan 3xl, 4xl giyisilerden şu an m bedene kadar geldim.
Doktor kontrolünde günde 5-6 öğün yedim. Hayatımda tüketmediğim kadar süt ürünü tüketmeye başladım(süt,kefir,yoğurt).
Hiç kahvaltı yapmazken artık kahvaltısız güne başlamaz oldum. Gece geç saatlere kadar uyanık olup abur cubur yerken artık en geç 12de uyumuş ve sabah erken saatlerde uyanmış oluyorum.
Beslenme programım hiç bir zaman "kibrit kutusu kadar peynir" zihniyetinde olmadı. Haftalık listemde gelen hiçbir öğünde sınır yoktu, doyana kadar yemeye devam.

Gelelim kahve konusuna. Önceleri sadece kafelerde hazır önüme gelen kahveleri içen biriyken bu dönemde pandemiyle de birlikte evde kendi kahvemi yapar hale geldim.
Ne zaman canım çikolata, tatlı vs çekse kahve içip yatıştırdım diyebilirim. Bana çok yardımı oldu. Hem bir uğraş ve hobi olarak hem de süreçte zorlandığım anlarda günde bazen 3-4 bardak kahve kurtarıcı oldu. Tabiki içtiğim kahve kadar da su tüketmeye çalıştım.

Bu da bonus ;)

Tebrikler. Azmedince oluyor sanırım.

İnsan aklına bir şeyi koyarsa ve profesyonel yardım da alırsa, her şeyi yapabiliyor. Bunun örneği olmuşsunuz. Sağlıklı günler!

Tebrikler. Azmedince oluyor sanırım.

İnsan aklına bir şeyi koyarsa ve profesyonel yardım da alırsa, her şeyi yapabiliyor. Bunun örneği olmuşsunuz. Sağlıklı günler!

Profesyonel destek çok önemli. Öncelikle bunun bir rahatsızlık olduğunu ve tedavi gerektirdiğini anlamak gerekiyormuş. Yoksa verilen kilolar fazlasıyla geri geliyor.
12,5 olan insülin direncim 3'e kadar düştü 18 ay sonunda.

Merak edenler için bu akşam sevgili doktorum ile youtube canlı yayında olacağız.

Saati 20.45

Geri