• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık 13000 TL idose DF64 Single Dose Kahve Öğütücü Beyaz (SSP Red Speed Dişli (Espresso))

Ürünün Fiyatı
12000

Cleverfan

Barista
Selamlar,

Gelburadan 06.02.2022 tarihinde satın alındı. Toplasan 20 kere kullanmamışımdır.
Herhangi bir mod uygulamadım.Kozmetik veya başka bir sorunu yok. Tezgahta yer açılması için ve ekonomik gerekçelerle satılık.
Hiç kullanılmamış Standart dişlisi de yanında verilecektir.
Burru ayrı satmayı düşünmüyorum çok soran oldu.
Kolisi var ama çok da gösterişli bir kutu değil açıkçası. Standart bir koli yani.
Yer Manisa. Kargo ile gönderim düşünmüyorum. Fotoğraf temsilidir.
Lütfen pazarlık ve takas önermeyin. Makineyi alana dişlisi bedava gibi bir fiyat yazıyorum hızlıca satılsın diye.
Fiyat 12.000

1111.JPG

Son düzenleme:
Yani azıcık birazcık ihtiyacım olsa bu fiyata bu değirmeni almak için günübirlik Manisa'ya giderdim heralde. Hatta hazır bu haftasonu İzmir Kahve Festivali varken güzel bir haftasonu aktivitesi olabilir.

Geri