• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

10-15bin tl aralığında yarı otomatik espresso makinesi önerisi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aquser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aquser

Üye
İsim
Tolga
Daha fazla  
İsim
Tolga
İyi günler öncelikle. Evde 1 veya 2 kişinin kullanabileceği genellikle de sütlü kahve olarak tüketmeyi hedeflediğim bir makine arıyorum. Makineden beklentim sütlü kahveler yapması önünde. Ayrıca makinede tek veya double shot ayarı da üzerinde olabilirse çok daha güzel olur. Tüm tavsiyelerine açığım teşekkürler :) Öğütücü olarak eureka mignon casa yı gözüme kestirdim onunla kombine bir cihaz arayışındayım.

Geri