• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

0.30 60 mm iğne, iğne inceliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mvguzes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mvguzes

Barista
İsim
mvguzes
Daha fazla  
İsim
mvguzes
Ekipmanlar
V60
Merhaba wdt için almıştım isteyen olursa Kızılay'da verebilirim (hediye olarak -10 adet). Fazlaca var hem 0.30 denemek isteyenler hem de hiç wdt kullanmayanlar olabilir. Wdt fark yaratıyor

Çoğu kişi biliyordur ama faydadan çok zararı olan wdt ler de var örneğin ortadaki. Iğne kalınlığı fazla olunca kesinlikle daha zararlı hale geliyor tecrübe ile sabittir.

Bu arada forumda wdt ile ilgili geçmişten günümüze bir tarama yaptım gelişimi gördüm :)

Ekli dosyalar

• images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    13.7 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Üstat şu wdt yi tavsiye eder misin?
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 270,29TL 64%OFF | Metal MHW-3BOMBER 4 yedek iğneler distribütörü karıştırma araçları ile manyetik Stand Espresso kahve karıştırıcı kahve aksesuarları

Üstat şu wdt yi tavsiye eder misin?
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 270,29TL 64%OFF | Metal MHW-3BOMBER 4 yedek iğneler distribütörü karıştırma araçları ile manyetik Stand Espresso kahve karıştırıcı kahve aksesuarları
Özellikleri detaylı yazılmış alınası bir wdt gibi duruyor ben inceliğine baktım direk 0.25 ile 0.40 yazıyor. Wdt için uygun.

Benim yukarıda bahsettiğim Wdt cok kalın ve ne kadar olduğu belirtilmemiş.

Daha profesyonel bir değerlendirme yapmak isteyen varsa

Malzeme
İncelik
Sayı
Dizilim
Uzunluk

Daha detaylı bilgi verebilir.

Şu sayfaya bakılabilir

Son düzenleme:
Geri